T. +32 (0)50 60 18 64

E-mail: info@keurslagerdecock.be

Keurslager Decock - Alfred Verweerplein 2 - 8300 Knokke

 

 Openingsuren:

                                                                   maandag, zaterdag en zondag  7u tot 18u30
                                                                    woensdag, donderdag en vrijdag 7u tot 19u                  

 Gesloten op dinsdag

OVER KEURSLAGER DECOCK

Gezellig tafelen

FONDUE

Vleesfondue : €  9,50 / pers.  extra rundervlees, kalfsvlees, varkenshaasje, kip, 4 soorten gehaktballetjes, spek

Kinderfondue : €  5/ pers. kippen, gehaktballetjes, worstjes

Gevogeltefondue : €  14,25 / pers. eendenborst, kalkoen- en kipfilet, fazantenfilet, kippenballetjes 

Chinese fondue : €  14,25/ pers. fijne lapjes runder-, kalfs- en kalkoenfilet, gehaktballetjes van kip

Runderconsommé : €  3,50 / pers. bij alle fondues 3 sausjes gratis
 

GOURMET

Gourmet : €  10,50 / pers. biefstuk, kalfslapjes, kipfilet, cordon bleu, brochette, hamburger,  chipolata, lamskotelet, tomaat met gyros

Kindergourmet : €  5 / pers. hamburger, kipfilet, chipolata, brochette

Steengrill : €  10,90 / pers. biefstuk, kipfilet, kalfslapje, brochette, lamskotelet, chipolata

Bij alle gourmet gratis 3 sausjes en flensjesbeslag

TEPPAN YAKI

Teppan yaki :is een type voedselbereiding uit de Japanse keuken, waarbij een ijzeren plaat (teppan) wordt gebruikt om voedsel te  bakken. In Japan kan teppan yaki staan voor verschillende schotels  die op een teppan gebakken worden, waarbij de hete plaat dikwijls  in het midden van de tafel wordt geplaatst.

Huur toestel €   15,00    Waarborg toestel          €   50,00

Interesse ? Vraag naar een onze aparte teppan yaki-folder voor meer uitleg.

ASSORTIMENT GROENTEN

Koude groenten : €  4,25 / pers. keursalade, tomaat, geraspte wortel, boontjes, bloemkool  en komkommer met gratis vinaigrette

Warme groenten : €  5,50 / pers. gestoofde wortelen, erwtjes, champignons, boontjes met spek

KOUDE SCHOTELS  / Familiebuffet

Familiebuffet : €       13.90 / pers.

  • Fijn asperges in een jasje van Keurslagersham

  • boerenham met meloen

  • Sneetje gebakken rosbief en varkensgebraad

  • Gebakken kippenbout, kalkoenfilet, en Keurslagerssalami

  • Opgevuld eitje

  • Met verse groentjes, aardappelsalade of verse frietjes ( vanaf 4 pers.) en pastasalade

  • Sausjes

  • Alles gelegd op plateaus met rijkelijke fruitgarnituren

+ Tomaat opgevuld met Zeebrugse garnalen Dag prijs

KOUDE SHOTELS / FEESTBUFFET 

Feestbuffet : €      23.50 / pers.

  • Tomaat opgevuld met Zeebrugse garnalen

  • Gestoomde zalm

  • Gerookte zalm met sjalot en peterselie

  • Gerookte heilbot

  • Fijne asperges in een jasje van Keurslagersham

  • Italiaanse ham met meloen

  • Sneetje gebakken rosbief en varkensgebraad

  • Gebakken kippenbout, gebakken kalkoenfilet, en keurslagerssalami

  • Opgevuld eitje

  • Met verse groentjes, aardappelsalade of verse frietjes ( vanaf 4pers.) pastasalade

  • Sausjes

  • Alles gelegd op plateaus met rijkelijke fruitgarnituren.

KAASSCHOTEL

Kaasschotel : €      14.00 / pers.

Verzorgd kaasbuffet rijkelijk afgewerkt met noten en vers fruit naargelang het seizoen…

ITALIAANS BUFFET 

Italiaans buffet: vanaf 4pers €      20.20 / pers.

Het italiaanse buffet is een complete maaltijd en bestaat uit koude originele gerechten uit italie

  • Rundscarpaccio

  • Kippencarpaccio

  • Vitello tonato

  • Zalmcarpaccio

  • Tapas

  • 2 pastasalades

  • Parma met meloen

  • Mozzarella met tomaat

CHARCUTRIE SCHOTEL MET ASSORTIMENT BROOD

Stokbrood individuele krokent en zachte broodjes

De charcuterie schotel bevat 250-300g charcuterie per persoon

  • Vlaamse boerenham

  • Gebakken rosbief

  • Keurslagers ham

  • Keurslagers kippenwit

  • Paté met aangepaste confituren

  • Gabriels broodbeleg

  • Italiaanse salami

  • Knoks gehakt broodje

  • Flandrien kaas

Rijkelijk versierd met fruit en noten